Persbericht: Vermissing Ingrid Visser en Lodewijk Severein in Spanje, Murcia

Posted by on mei 20, 2013 in Nieuws, Persberichten

Persbericht: Vermissing Ingrid Visser en Lodewijk Severein in Spanje, Murcia

Persbericht

Vermissing Ingrid Visser en Lodewijk Severein in Spanje, Murcia

Oud topvolleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein wordensinds maandagavond vermist in Murcia, Spanje. Zij zouden van maandag tot en met woensdag daar verblijven, maar nadat zij maandagnamiddag in het hotel hebben ingecheckt is er geen contact meer met hen geweest en zijn zij spoorloos. Nadat zij donderdag niet op hun afspraken in Nederland waren verschenen is door de familie aangifte gedaan bij de Nederlandse politie en Spaanse lokale autoriteiten. Gebleken is dat zij dinsdagavond op hun eerste afspreek niet verschenen zijn en worden zij dus vermist vanaf maandagavond of dinsdagochtend. Het is nog onduidelijk of zij maandagavond nog in het hotel hebben overnacht. Camerabeelden worden momenteel door de Spaanse politie onderzocht. Ook de huurauto die zij vanaf vliegveld Alicante hebben gebruikt is nog spoorloos.

Oud international Ingrid Visser heeft in de periode 2010-2012 gespeeld voor de volleybalclub CAV Murcia 2005 en heeft daar in die periode ook met Lodewijk gewoond.

Familie en vrienden van het stel houden intensief contact met Nederlandse en Spaanse politie en hebben via Facebook een opsporingsbericht verzonden. Getracht wordt zoveel mogelijk mensen hiermee te bereiken en mogelijk nieuwe informatie te vergaren.

Voor nader signalement wordt verwezen naar de site vermiste personen van de politie: www.politie.nl/vermist

Contactpersoon familie: Miriam v/d Velden

Contact Politie Nederland: 0900-6070 (Opsporingstiplijn)

Noot voor de redactie, niet voor publicatiedoeleinden bedoeld

Voor meer informatie, neem contact met ons op

Download persbericht

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>