huurauto van Ingrid en Lodewijk met kentekennumer 9254GTC is gevonden

Posted by on mei 22, 2013 in Nieuws, Persberichten

Ingrid Visser en Lodewijk Severein

Ingrid Visser en Lodewijk Severein | Photo Ronald Hoogendoorn

Vermissing Ingrid Visser en Lodewijk Severein in Spanje, Murcia.

 

Zojuist is er een officiële bevestiging ontvangen van de Spaanse authoriteiten dat de huurauto van Ingrid en Lodewijk met kentekennumer 9254GTC, vannacht rond 02:45 uur gevonden is, op de “Avenida de Juan Carlos I, in de stad van Murcia, Spanje”. De politie is op dit moment druk bezig de camarabeelden van de zone na te kijken, en met overige handelingen in de zone waar de auto gevonden is (ondervraging van buurtbewoners, etc.) Volgens de camarabeelden zouden Ingrid en Lodewijk de auto op de vindplaats maandag 13 mei rond 20:00 uur hebben geparkeerd, echter dient de exakte tijd nog bevestigd te worden m.b.v. het video materiaal.

De auto is inmiddels in bezit van de spaanse technische recherche die de auto aan het onderzoeken is.

Lees meer via RTV-NH

Volg ons op:

 

https://twitter.com/@IngridLodewijk

https://www.facebook.com/IngridVisserLodewijkSevereinDesaparecidos