Persbericht: Nieuwe poster & flyer actie in Murcia op dinsdag 28 mei 2013

Posted by on mei 24, 2013 in Nieuws, Persberichten

Kom helpen met plakken van posters in Murcia!

Laatste stand van zaken
Zojuist heeft woordvoerder van de familie; Miriam van de Velde, de laatste details gedeeld inzake de vermissing van Ingrid Visser en Lodewijk Severein. Dit gebeurde in tv programma’s Tros Vermist en SBS6 Hart van Nederland.

Nieuwe actie
In verband met de poster-actie van afgelopen week, zijn een aantal bruikbare tips binnengekomen bij de politie, betrokken bij deze zaak. Na aanleiding daarvan heeft de familie besloten de actie uit te breiden en het gebied waarin  geplakt is te vergroten.

Hulp gevraagd!
Om deze actie voor elkaar te krijgen, is hulp nodig. Hulp van het publiek, lokaal en mogelijk ook internationaal. De familie wil om die reden, iedereen die in de gelegenheid is om naar Murcia te komen, van harte uitnodigen aan te sluiten bij de actie. Indien hiervoor mensen vanuit Nederland willen komen, wordt dit uiteraard zeer gewaardeerd maar de familie begrijpt dat dit niet voor iedereen mogelijk is, alle steun is welkom!

Aanmelden via email
De locatie van waaruit e.e.a. georganiseerd zal worden, wordt via email aan vrijwilligers bekend gemaakt! Meld je dus aan via posters@ingridenlodewijk.com indien je geïnformeerd wil worden!

In verband met de grotere gecoördineerde actie, is besloten om een datum te kiezen die iets verder weg ligt dan laatste keer om op die manier zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven mee te helpen.

Datum: 28 mei 2013
Locatie: Volgt later maar in Murcia

Telefoonnummers voor andere informatie en tips:

Politie in Murcia via: 0034 – 968 880 364
Opsoringstiplijn Nederland: 0900-6070