Condoleance register op verzoek van de familie

Posted by on mei 30, 2013 in Condoleances

De familie van Ingrid Visser & Lodewijk Severein wil graag deze condoleance pagina openstellen voor een ieder die een steunbetuiging wil achterlaten. Zij verzoeken mensen om hier een emailadres bij te vermelden zodat het mogelijk wordt in een later stadium mensen persoonlijk te bedanken, indien de familie hiertoe mocht besluiten.

 

Ingrid Visser en Lodewijk Severein | photo: Ronald Hoogendoorn

Ingrid Visser en Lodewijk Severein | Foto: Ronald Hoogendoorn

2.351 Comments

  1. Wat een groot onrecht. Wat een gemis.
    Heel veel kracht en sterkte!private

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>