Condolances registry on behalf of the family

Posted by on May 31, 2013 in Condolences

The family of Ingrid Visser y Lodewijk Severein
have created a special page to collect condolences
and expressions of solidarity from friends,
acquaintances or anyone who wants to express their feelings about the difficult times
they are experiencing.

 

Ingrid Visser en Lodewijk Severein | photo: Ronald Hoogendoorn

Ingrid Visser en Lodewijk Severein | Foto: Ronald Hoogendoorn

99 Comments

 1. To Ingrid and Lodewijks parents, I want to spend my condolences to both families,

  This is a verse, that has always helped me through the difficult times so it might help both families,

  from the bible, verses, Mathew Four, verses 1 to 11,Sorry about your loss

 2. Geen woorden…

  Gecondoleerd :’(

 3. I feel I have lost a sister and brother in the volleyball community.I share my love with both families)

 4. Gecondoleerd! Een afschuwelijke gebeurtenis. Ik wens de familie en vrienden van Lodewijk en Ingrid heel erg veel sterkte met en in hun verdriet.

 5. I am so sorry for your loss and I hope that someday you are able to heal.

 6. Lieve families, Dit is de zesde keer dat ik dit register open en nog steeds weet ik ook deze keer niet welke woorden ik moet kiezen…. Ik wil jullie laten weten dat Ingrid én Lodewijk voor mij allebei een grote rol van betekenis hebben gespeeld in mijn eigen volleybal-loopbaan. Onder Lodewijk’s bezielende leiding begon ik mijn carrière bij Martinus en dankzij zijn sponsoring mocht ik op latere leeftijd ook weer afscheid nemen bij Martinus. Daar ben ik Lo eeuwig dankbaar voor! En Inky, Gouden jaren beleefden wij samen bij Jong Oranje en Bonduelle/VVC. Vijf waanzinnige jaren waarin we van alles beleefden samen en 2 landstitels binnenhaalden…. Mooie jaren met een gouden randje die nu nóg meer betekenis hebben! Twee mensen, zo belangrijk in mijn leven… Lieve families, ik hoop dat jullie samen de kracht vinden om dit verdriet te dragen….en vergeet in jullie verwerkingsproces nooit wat Ingrid en Lodewijk voor vele mensen betekend hebben,hopelijk moge dat jullie enige troost bieden….

  De hemel heeft er vanaf nu 2 sterren bij!

  Sandra van den Berg.

 7. Mi más profundo y sincero pésame por el fallecimiento de Ingrid y Lodewij. Que Dios les conceda fortalez y consuelo.

 8. Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.
  Het is onbegrijpelijk en niet met woorden te beschrijven.

 9. Mijn diepste en innigste deelneming en condoleanties voor de familieleden die hun geliefde personen op deze vreselijke wijze verloren.
  Ik wens U allen de kracht toe om dit verlies te dragen.
  God zegene U allen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>