Een jaar later nog altijd veel steun voor families Visser & Severein

Posted by on mei 19, 2014 in Nieuws

Inmiddels is het een jaar geleden dat Ingrid Visser en Lodewijk Severein vermist raakten in Murcia, Spanje. De emotioneel moeilijke weken van onzekerheid die volgden hebben nog altijd een diepe indruk achtergelaten bij beide families.

Tot op heden is het vooronderzoek dat nodig is om tot een rechtszaak te kunnen komen nog altijd niet afgerond. Beide families zijn zich ervan bewust dat er in Nederland grote behoefte is aan informatie over de gang van zaken en realiseren zich dat Nederland massaal mee geleefd heeft en dit nog steeds doet bij elke nieuwe berichtgeving.

Om het officiële onderzoek zo min mogelijk te schaden is door beide families gezamenlijk besloten hier verder geen mededingen over te doen op dit moment.

De families Visser en Severein willen graag via deze weg iedereen bedanken die het afgelopen jaar op allerlei manieren steun betuigt heeft aan beide families.
De hartverwarmende kaarten, bloemen, brieven en persoonlijke boodschappen via sms, telefoon en email komen nog dagelijks binnen en blijven een grote bron van steun in de nog altijd moeilijke tijden.

Wij halen grote kracht en steun uit de directe en indirecte betrokkenheid vanuit heel Nederland en ver daarbuiten en weten dat dit nieuws niet alleen bij ons hard is aangekomen. We weten ook dat velen nog bezoekers nog dagelijks te website bekijken en mede om die reden is besloten ook de site vooralsnog online te houden tot de zaak definitief is afgerond.

Families Ingrid Visser en Lodewijk Severein

Verzoek aan de media: Wij vragen via deze weg tevens de media alle verzoeken tot contact rechtstreeks neer te leggen bij onze perswoordvoerder via +31 (0) 6 300 430 40 of via email aan info@ingridenlodewijk.com De familie wordt op deze manier gezamenlijk op de hoogte gehouden over media-zaken die zo centraal bij ons binnenkomen. Het contact verloopt uitsluitend via de woordvoerder. Overige pogingen tot contact worden niet op prijs gesteld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>